RSS

Youtube Kanaal

27 feb

Van de week werd mij weer eens duidelijk hoe snel iets kan ontstaan, en deze keer ging dat via Twitter.

Ik zag een tweet voorbij komen, met de opmerking, kijk eens wat ik verdien met mijn youtube kanalen.

Natuurlijk moest ik even kijken, schrok van de bedragen wel is waar in £ vermeld.

Vraag dus aan de persoon in kwestie, zijn die bedragen serieus of, zijn die van iemand anders. Hij zei mij, nee ik heb ongeveer 10% daar van in de maand.

Mijn vingers waren sneller dan mijn gedachten, wat betekend dat ik tegen de persoon in kwestie zei (persoon in kwestie heet van af nu Arie = fictief), dat wil ik ook wel, met een kook kanaal.

Arie reageerde daarop, nou met dat idee loop ik ook al een tijdje rond.

Enfin, de TL werd verruild voor een DM sessie, ideeën en vragen aan elkaar uitgewisseld.

Twee horeca mensen, die een idee hebben over een Youtube kanaal wat over koken en aanverwante zaken gaat. Ineens bedacht ik mij dat er tussen mijn volgers een meneer is, die een delicatesse zaak heeft, en ook gek op koken en aanverwante zaken is.

Subtiel doch duidelijk een tweet verzonden, naar de derde persoon in kwestie, en de reactie was….zeer positief, zo positief dat hij zei ik doe mee!!!.

Arie vertelde ondertussen dat materiaal geen probleem moet zijn, waaronder word verstaan, camera en geluids apparatuur.

Voorzichtig kwam er een glimlach bij mij te voorschijn, ideeën schieten te binnen, thema’s, seizoenen, maar ook camera vrees, jezelf zien en horen… ben ik ook niet echt een fan van, dit vertellend aan mijn partner dat ik het leuk vind maar, eigenlijk ook wel een idee, wat misschien maar bij een idee moet blijven.Doe niet zo raar was haar reactie, gewoon doen, praten kan altijd (mijn oneliner).

Arie moest ondertussen zijn huidige Youtube kanalen even voorzien van materiaal, dus die verliet de discussie, maar we hebben elkaar wel toegezegd dat we dit idee, onder het genot van een bak koffie/borrel maar is moet bespreken. Verder die avond bedacht ik mij, dat er tussen mijn volgers ook een webwinkel account is die gespecialiseerd is in koksmessen, heb het nog niet aangedurfd om een tweet te zenden aan de koksmessen specialist, ook heb ik in real life een vriend die een bedrijf heeft in werkkleding, dus wie weet kan hij ook nog iets van sponsoring doen.

Ons idee een vervolg gaan geven, of blijft dit idee op twitter hangen, en blijft het bij praten over messen, ingrediënten, koksbuizen, en als, of hadden….Time will tell.

Sjors.

 
2 reacties

Geplaatst door op 27 februari 2012 in Uncategorized

 

2 Reacties op “Youtube Kanaal

  1. Athina Sotiropoulos

    27 februari 2012 at 20:29

    Ik geef ook al workshops op Twitter 😉 #hint

     
  2. Rianne

    27 februari 2012 at 21:14

    Gewoon doen!! Je leeft maar 1x. Grijp elke kans aan die je krijgt.
    Doen!!!

     

Plaats een reactie